venta coches girona

Descens en la venda i transferència de vehicles a Girona

Tots els cotxes van perdent part del seu valor des que surten del concessionari, ja que van reduint el seu valor amb la seva depreciació que depèn de molts factors. Influeix, també, el descens de la venda de vehicles a Girona i uns altres com els canvis de tendència en la mena de cotxes que s’estan adquirint, que ha produït una caiguda en la compra de cotxes dièsel, donat l’augment d’emissions de CO₂ i les regulacions.

En el cas de la depreciació de molts cotxes és una cosa inevitable que amb l’edat del vehicle usat s’incrementa. No obstant això, les revisions permanents per a evitar els seus desperfectes és una manera de mantenir d’alguna manera el seu valor i tingui més possibilitats de venda.

En qualsevol cas, el factor que més està provocant tant la depreciació com el descens en la venda i transferència de cotxes és el tipus de motor d’aquests. Si tenen motor a gasolina o a dièsel, ja que aquests últims abans eren més barats, però ara no apliquen donades a moltes restriccions ambientals i el seu valor i per tant les vendes en el mercat s’han reduït molt.

Els cotxes amb motor a gasolina permeten la seva adaptació per a funcionar amb combustibles amigables amb l’ambient i compleixen amb les noves regulacions, encara compten amb la possibilitat de comercialització en el mercat, encara que siguin de segona mà.

Però, igual no és menys cert que els nous models d’automòbils, influeixen en la depreciació dels vells cotxes i per tant, en el descens de la seva venda i transferència. Els cotxes amb models exclusius o de col·lecció augmenten el seu valor d’any en any, quan els seus amos els mantenen en perfectes condicions perquè al moment que realitzin la seva taxació, aconseguir millors preus en la seva venda.