T'ajudem a Obrir un Negoci a Roses i Girona

Vols Obrir un Negoci a Roses i Girona?

Llançar un negoci és un viatge emocionant, però també pot ser un procés complicat, especialment quan es tracta de la gestió de tràmits legals i fiscals. A Central de Gestions Canigó, ens enorgulleix ser el teu aliat en aquest camí, facilitant l’obertura del teu negoci a les belles ciutats de Roses i Girona.

Som especialistes en una varietat de serveis orientats a empreses, des de l’assessoria en la creació de l’empresa fins a la gestió fiscal, passant per l’assessorament laboral. El nostre objectiu és simplificar i agilitzar el procés perquè puguis centrar-te en allò que millor saps fer: fer créixer el teu negoci.

Per iniciar, us ajudem a decidir l’estructura empresarial més adequada, ja sigui una empresa individual, una societat limitada, o alguna altra forma jurídica. Ens ocupem de tots els tràmits necessaris per registrar la teva empresa, incloent-hi l’obtenció del Número d’Identificació Fiscal (NIF) i la inscripció a la Seguretat Social.

També ens encarreguem de la gestió fiscal i comptable del teu negoci, assegurant-nos que compleixes totes les teves obligacions fiscals i que tens al dia els teus comptes i balanços.

A Central de Gestions Canigó, la nostra experiència i coneixement local et proporcionaran la confiança i la tranquil·litat que necessites en obrir el teu negoci a Roses i Girona. Permet-nos ser el teu soci en aquest emocionant viatge empresarial.