Preparant-te per a l’Estiu: La importància d’una assegurança de viatge

L’estiu és el moment perfecte per emprendre noves aventures i fugir de la rutina. Tot i això, també és essencial estar preparat per a qualsevol eventualitat durant el teu viatge. A Central de Gestions Canigó, destaquem la importància d’una bona assegurança de viatge.

L’assegurança de viatge és més que un requisit de visat o una simple precaució. És una xarxa de seguretat que protegeix la teva salut i les teves inversions durant el viatge. Proporciona cobertures essencials com a assistència mèdica en cas de malaltia o accident, reemborsament per cancel·lació o interrupció del viatge i protecció de l’equipatge.

Al nostre competitiu mercat d’assegurances, hi ha una àmplia gamma d’opcions d’assegurances de viatge. L’elecció del pla adequat dependrà de factors com la destinació, la durada del viatge, les activitats planejades i les condicions de salut.

A més, amb la situació actual del COVID-19, la majoria de les asseguradores han adaptat les pòlisses per incloure cobertures relacionades amb el virus. Això pot incloure la cancel·lació del viatge a causa duna prova positiva, els costos mèdics incorreguts a causa de la contracció del virus durant el viatge, i més.

A Central de Gestions Canigó, el nostre objectiu és ajudar-te a trobar l’assegurança de viatge que millor s’adapti a les vostres necessitats. Contacta amb nosaltres avui mateix per començar a planificar un viatge segur i sense preocupacions aquest estiu.