Nova Llei de Benestar Animal a Girona

Nova Llei de Benestar Animal a Girona: Ajornament de l’Assegurança Obligatòria de Responsabilitat Civil per a Gossos

El 29 de setembre es va activar la Llei de Benestar Animal, essent un pas rellevant per garantir els drets i les cures dels animals. Tot i això, s’ha decidit ajornar temporalment l’exigència de contractar una assegurança de Responsabilitat Civil (RC) per a gossos i la necessitat de realitzar un curs de tinença responsable d’aquests animals.

Aquest ajornament ha estat comunicat oficialment per la Direcció General de Drets dels Animals. En aquest comunicat s’especifica que l’obligació de contractar aquesta assegurança i de realitzar el curs formatiu estarà en pausa fins que es doni llum verda a un reglament específic i addicional. Aquest futur reglament s’encarregarà de detallar minuciosament les característiques que ha de tenir l’assegurança obligatòria, els continguts formatius que s’hauran d’impartir als amos de gossos i els punts relatius al registre estatal d’animals.

A Central de Gestions Canigó, situada a Girona, ens comprometem a mantenir els nostres clients informats sobre qualsevol actualització o novetat relacionada amb la Llei de Benestar Animal i els requisits vinculats a la tinença de mascotes.

Sabem que, com a amo d’un gos, pots tenir consultes sobre com aquestes obligacions futures podrien impactar en les teves responsabilitats. Per això, el nostre equip està a la teva disposició per assessorar-te i resoldre qualsevol inquietud que puguis tenir. Per a consultes detallades, no dubtis a contactar-nos a través de assegurances@cgcanigo.net.

Roman en contacte amb Central de Gestions Canigó per rebre informació actualitzada i orientació experta sobre la Llei de Benestar Animal i altres assumptes relacionats a Girona.