cg canigó

Claus per a l’Optimització Fiscal de Startups a Girona i Roses

A CG Canigó, amb més de sis dècades d’experiència en l’assessorament integral a empreses, som conscients dels desafiaments i les oportunitats que enfronten les startups, especialment a les etapes inicials. L’optimització fiscal no és només una estratègia per mantenir la salut financera de la teva empresa, sinó també una manera essencial de maximitzar els teus recursos des del principi. Aquí us oferim algunes claus específiques per a la planificació fiscal que pot ajudar la vostra startup a Girona i Roses a estalviar en impostos des del seu inici.

1. Estructura Legal Adequada: L’elecció de la forma jurídica de la teva empresa és crucial. Cada estructura, ja sigui societat limitada, autònoma, o societat anònima, té implicacions fiscals diferents. La decisió ha de basar-se en la mida de la startup, el model de negoci i els objectius a llarg termini. A CG Canigó us assessorem per seleccionar l’estructura que més beneficis fiscals us aporti segons les vostres necessitats específiques.

2. Aprofitament de Deduccions i Bonificacions: Moltes startups no són plenament conscients de les deduccions i bonificacions disponibles. Per exemple, les inversions en R+D+i solen tenir incentius fiscals que poden reduir considerablement la càrrega tributària. També és possible deduir despeses d’inici abans que l’activitat estigui en ple funcionament, cosa que és crucial per a les primeres fases de qualsevol startup.

3. Planificació del Flux de Caixa: Una gestió eficaç del flux de caixa inclou la planificació fiscal per posposar o anticipar pagaments, en funció dels avantatges fiscals. Això pot millorar la liquiditat i reduir els costos fiscals al llarg del temps. A CG Canigó t’ajudem a planificar aquestes accions sense comprometre les obligacions legals de la teva empresa.

4. Consultoria Regular i Professional: Les lleis fiscals estan en constant canvi, i mantenir-se actualitzat és essencial. Una consultoria fiscal periòdica t’assegura estar al corrent de les darreres reformes i com aquestes afecten la teva startup. A CG Canigó, garantim que estàs sempre informat i ben assessorat.

5. Incentius Locals Específics: Girona i Roses poden tenir incentius locals per donar suport a les noves empreses. Investigar i aplicar aquests beneficis pot resultar en estalvis significatius.

Des de CG Canigó, estem compromesos a assegurar que la teva empresa no només sobrevisqui sinó que prosperi. Permetre que la teva startup comenci amb una base sòlida en gestió fiscal pot definir el futur del teu negoci. Contacta’ns per descobrir com et podem ajudar a establir i créixer la teva empresa a Girona i Roses amb la millor planificació fiscal possible.